Høsting med strekkode

Høsting med strekkode

Høsting kan enten registreres manuelt inn i SoilMate Tracker eller det kan benyttes en strekkodeleser for å lese av strekkode-merkede enheter. Bruk av håndterminal og merking av enheter øker effektiviteten og nøyaktigheten på innhøstede enheter.

Alle registreringer kommer automatisk inn i arbeidsregistreringen på den ansatte som har høstet varen. I tillegg lagres data om produktet i dokumentasjonsmodulen. Dette gir sporbarhet og økt matsikkerhet.

Tracker effektiviserer registrering av innhøsting ved bruk av strekkoder. Dette er en egen modul i Tracker, som krever en etikettskriver og en egen programvare. Skanning av etiketter kan gjøres med en app fra en mobiltelefon med kamera eller en håndterminal. Det anbefales bruk av håndterminal fremfor mobiltelefon da håndterminalen skanner raskere, har et kamera som er spesielt tilpasset skanning av etiketter og den tåler røffere bruk enn en mobiltelefon.

Håndterminal
Agrosys AS anbefaler ZEBRA TC57 for de som bruker enheten mye. Enheten er ‘semi rugged’ og IP68 sertifisert for ekstra beskyttelse mot støt, vann og støv. TC57 har både 4G og WIFI kommunikasjon, og en 5 tommers skjerm. På håndterminalen installeres SoilMate Tracker app for innlesing av strekkoder og kommunikasjon med server.

Agrosys AS tilbyr en pakkepriser på ZEBRA TC26 og TC57 håndterminaler (du står fritt til å
velge tilleggsutstyret ut fra ditt behov): Pakkepriser